Vitka, 25 godina, Leskovac

tražim oženjene muškarce za seks

Volim oženjene i zauzete muškarce

O sebi: Volim oženjene i zauzete muškarce. Ne znam zašto. Valjda je to moj fetiš. Nekako smatram zauzete muškarce poželjnijim, privlačnijim i ozbiljnijim. Kao da znaju šta hoće više od onih slobodnih.

Slobodni muškarci su suviše napaljeni i navalentni i gledaju samo svoje potrebe da zadovolje. Zauzeti muškarci već imaju seks u kući, ali su iz nekog razloga nezadovoljni i švrljaju sa strane. Takvi muškarci traže užitak i mnogo više se potrude da se pokažu kod mladih devojaka.

Osim toga, stariji muškarci su i iskusniji, pa od njih mogu da naučim neke trikove u krevetu koje ranije nisam znala. Od jednog sam naučila neke zanimljive stvari. Kasnije kad sam to isprobala sa jednim drugim muškarcem, on se oduševio i začudio otkud znam to da radim.

Ne brinite za smeštaj, živim sama u kući. Nemam komšija. Kuća je na kraju ulice. Ima prilaz kroz obližnji park. Neće vas videti žena ili devojka. Diskrecija zagarantovana. Ne želim ni ja probleme. Najmanje što želim je da me tuđe žene progone i biju.

Tražim: Oženjenog ili zauzetog muškarca. Slobodni i mlađi od 30 godina me ne zanimaju osim ako su već oženjeni ili imaju curu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Vitka TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Vitka TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
VitkaLE TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: