Lina, 22 godine, Požarevac

slatka plavuša selfi

Tražim dečka za upoznavanje

O sebi: Slatka, mala i ponekad malo stidljiva plavuša. Uz prijatne osobe se opustim vrlo brzo. Volim da plešem i da slikam selfije. U stanju sam da poziram satima, dok ne nađem dobru pozu i budem zadovoljna selfijem. Trudim se da izgledam lepo, kako za sebe, tako i za osobu sa kojom se viđam. To je moj način da kažem da je volim.

Ljudi me pamte i prepoznaju kao slatku plavušu, ali ja sam mnogo više od toga. U sebi gajim duboke emocije, koje želim da podelim sa osobom koja je dobra prema meni i ceni me. U prošlosti sam imala komplikovanu vezu. Zabavljala sam se sa momkom koji me je dugo zavlačio i na kraju raskinuo. Ne želim više da patim. Naučila sam lekciju.

Ozbiljna veza nije za mene. Bar ne odmah u početku. Tek kad vidim da li momak ima nameru da bude sa mnom, prepustiću se emocijama. Ako planira da me zavlači i zeza, ne želim da poklanjam takvoj osobi svoje emocije i ljubav. Zaljubljive sam prirode i lako se upecam u mrežu.

Tražim: Trenutno tražim dečka za upoznavanje, dopisivanje, izlaske i druženje, a ako se dopadnemo jedno drugom i vezu. Volela bih da nađem momka za vezu i ljubav.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Lina TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
LinaPO TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
LinaPO TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: