Cica, 21 godina, Kruševac

udate devojke za seks Kruševac

udata devojka traži seks kombinaciju

Udata, tražim seks kombinaciju

O sebi: Udata sam. Ovde sam se prijavila jer sam nezadovoljna u braku. Muž me zapostavlja. Stalno je na službenim putovanjima. Ne znam da li više vremena provodi u Srbiji ili u inostranstvu. Kad se vrati kući, uopšte mu nisam zanimljiva i ne dodiruje me. Mislim da ima neku tamo i da mu je ona zanimljivija od mene.

Mlada sam se udala. Znam, napravila sam grešku. Trebalo je da sačekam još godinu-dve. On je stariji 12 godina od mene. Bukvalno me je oborio s nogu na priču. Ima uvek dobru priču za devojke. Još pritom ima para. Izgubila sam glavu za njim i sad mi se sve to vraća. Karma mi se sveti jer sam se zaletela za bogatog muškarca. Nije samo zbog love. Zgodan je i lep. Džaba sve to kad me ne dodiruje i ne vodi ljubav sa mnom.

Tražim: Seks kombinaciju. Nekog ko će mi posvetiti malo pažnje, strasti, da me malo uzdrma, ponovo osvoji i zavede. Kad sam srećna i zadovoljna dajem sve od sebe i u ljubavi i u seksu. Možemo kod mene u smeštaju ili kod tebe. Znam muževljev raspored putovanja. Nema šanse da nas uhvati zajedno.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Cica TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
CicaKS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: