Mel, 22 godine, Beograd

zgodna seksi plavuša

Volim brza kola i narodnjake

O sebi: Mlada i moderna devojka. Nisam tradicionalna, ne zanimaju me stvari iz pretprošlog veka, već iz 21. veka. Uvek sam lepa i našminkana. Stalno sam na telefonu. Volim da se slikam i kačim slike na instagram.

Volim brza kola sa kožnim sedištima. Ne želim da sedim na nekoj tkanini u autu. Stalno izlazim. Ne mogu vikendom da sedim kući kad znam da je u gradu negde dobar provod.

Od muzike slušam narodnjake i zvezde granda. Volim Rastu, Bubu Coreli i Jala Brat. Pijem alkohol, ali ne pivo. Volim ženska pića. Omiljeni koktel mi je Sex on the beach.

Zaboravila sam da kažem da volim lepe i zgodne momke. To mi je najbitnije. Da si lep i zgodan. Ne ide neko ko je sav sklopljen pored ovakve ribe. Naravno, potrebno je da imaš keša, a ne da od roditelja tražiš 200 dinara za izlazak. Ako misliš da možeš da me priuštiš, javi se.

Tražim: Ako nisam bila jasna, ponoviću. Tražim dobro situiranog momka za provod i izslaske. Ako se otvoriš malo više za mene, biću i ja velikodušna. Nikoga još nisam ostavila ravnodušnim.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Mel TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Mel TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
MelBG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: